poza produse site

Usi de garaj

Descriere

Usile de Garaj din aluminiu tip rulou ofera un mare avantaj față de usile de garaj secționale datorită posibilități de montaj fără restricții cu privire la dimensiuniile stâlpilor laterali, grinzii și la adâncimea garajului necesare montarii unei uși de garaj tip rulou acestea ne fiind necesare in cazul unei uși de garaj tip rulou deoarece covorul de lamele se rulează în caseta superioară care este formată din două secțiuni  spate și capacul de vizitare, caseta fabricată din tablă ambutisată si capacele casetei  fabricate din antimoniu   . Mărimi casete :   250 mm, 300 mm, 350 mm.

Frână de inerție pentru siguranta si protectie, fiabile si silentioase, zgomot redus in timpul acționarii, timp de deschidere - închidere confortabil,  aproximativ 10 sec.

Dotarile optionale pentru usa de garaj: centrală cu acționare telecomandată pentru deschiderea de la distanță, senzor infrarosu pentru prezența în zona de actionare a ușii, avertizor optic pentru a anunța ieșirea din garaj.

Culorile standard disponibile permanent sunt alb, gri, maro închis, maro deschis, la comandă se poate alege orice nuanță din gama RAL sau Vopsire.

 Întretinere deosebit de ușoara, datorită materialului folosit. Toate elementele ușii de garaj realizate din aluminiu sunt vopsite prin procedee speciale (electrochimice), deci oferă o durată de exploatare îndelungată.

Ax din oțel ambutisat și galvanizat, inele de plastic care ajută la protecția lamelei și îmbunătăteste rularea covorului de lamele pe ax .

Cleme metalice de prindere a covorului de lamele.  Covorul de lamele este format din profilele  ambutisate din aluminiu umplute cu spuma poliuretanică. Grupul specific acestui sistem este : PA 55, PA 77 datorita lățimii echilibrate iar forma studiată a lamelei implicit gradul de curbura si nervuriile cu care sunt prevăzute asigură maximul de funcționalitate,  rezistență și nu in ultimul rand estetică.

Ghidajul extrudat din aluminiu cu nervuri  pentru ranforsare, și perii sertizate pe întregul canal de ghidare.

Lamela finală extrudată din aluminiu cu garnitură pentru etanșare și opritori laterali ascunși în ghid care nu deteriorează caseta la acționarea ruloului.  Lamelele de aerisire asigura mentinerea unui climat optim în interiorul garajului, permitând eliminarea noxelor, asigurarea unui nivel de umiditate corespunzator iar fantele de aerisire din lamele, oferă incintelor neaerisite suficient, o buna aerisire și permite patrunderea luminii în garaj.

Automatizări Opționale

  1.       Unitate Centrala A01, cu 1 canal, 2 telecomenzi și bariera electro-optică + întrerupator pas cu pas =>  Automatizare pentru o singură ușă

  2.       Unitate Centrala cu canal + receptor FLOXIR, 2 telecomenzi, barieră electro-optica, avertizor luminos și întrerupator pas cu pas => Automatizare pentru o singură  ușă

  3.       Unitate centrala cu două canale, 2 telecomenzi și întrerupator pas cu pas         

  4.       Automatizare pentru 2 motoare montate pe o singură ușă(nu se execută cu acționare manuală)

- Motor cu putere de 80Nm      

- Motor cu putere de 100Nm    

- Motor cu putere de 120Nm    

- Motor cu centrală incorporată cu putere de  80Nm     

- Motor cu centrală incorporată cu putere de 100Nm   

- Motor cu centrală incorporată cu putere de 120Nm   

   5. Selector cu cheie    

- Aplicat sau încastrat cu sistem antiefracție

- Întrerupator pentru legătura in paralel. Pentru o automatizare cu acționare din interior și exterior(necesare 2 bucăti la un montaj)!!

6. Întrerupator simplu  

7. Întrerupator circular 

8. Întrerupator cu cheie              

9. Telecomanda cu 1 canal          Pentru o automatizare pas cu pas

10. Telecomanda cu 2 canale     Pentru 2 automatizari pas cu pas

11. Telecomanda cu 4 canale => Pentru 4 automatizări pas cu pas sau o automatizare sus-stop-jos

12. Bariera electro-optică => Pentru centrale A01, AOR

13. Barieră electro-optică => Pentru motor cu unitate centrala incorporata

14. Selector digital cu 12 taste cu conexiune prin radio. Compatibil cu centralele A01 și AOR

15. Avertizor luminos - Pentru centrală AOR

16. Lamele din dublustrat de aluminiu injectat cu poliuretan densitate mare comandă manuala, pentru situația în care sursa de curent este oprită  
View the embedded image gallery online at:
http://www.powertop.org/usi-de-garaj.html#sigProGalleriaa933ec23f3
Google+