poza produse site

Prezentare

   „PowerTop” brand-ul companiei cu acelasi nume S.C. POWER TOP S.R.L., este o companie cu capital integral privat,infiintata in anul 2007, specializată în producția, asamblarea si montajul de sisteme de umbrire in special de: rulouri exterioare din aluminiu si P.V.C., obloane din aluminiu, uși de garaj tip rulou, si plase anti-insecte.

   Prezenta in piață de 8 ani, din anul 2007, este asigurata de un colectiv unit ce numara peste 35 de oameni exceptionali in toate departamentele(vanzari, productie, distributie) care au contribuit la ascensiunea sociectatii in momente tulburi ale economiei.

   „PowerTop” este intr-o continuua expansiune ajungand astazi in anul 2015 sa numere peste 800 parteneri activi in toata tara venind in sprijinul acestora cu o consultanta tehnica de buna calitate, solutii inovatoare, o gamă variata de sisteme si culori pentru: rulouri exterioare din aluminiu si P.V.C., obloane din aluminiu, uși de garaj tip rulou, si plase anti-insecte.

    Atuurile companiei S.C. POWER TOP S.R.L. care au dus la expansiunea acesteia în topul celor mai buni și celor mai bine cotați din industria sisteme de umbrire in special de: rulouri exterioare din aluminiu si P.V.C., obloane din aluminiu, uși de garaj tip rulou, si plase anti-insecte de pe piata romaneasca : cel mai bun raport calitate/preț, livrare in toata tara cu mijloace proprii de transport sau curier, timp de livrare prompt, calitate ireprosabila,grija fata de produs, respectul fata de client, disponibilitatea echipei pentru o cat mai buna comunicare.

    Calitatea produselor realizate de „PowerTop” a facut intotdeauna parte integranta din strategia de dezvoltare a companiei. Am considerat ca un control riguros din punct de vedere al calitatii atat al proceselor de productie cat si al produsului finit vor asigura o dezvoltare sanatoasa, pe termen lung, si vor atrage in acelasi timp respectul si increderea clientilor nostii. In anul 2012 in cadrul companiei a fost implementat SISTEMUL DE MANAGEMENT AL CALITATII SI AL MEDIULUI CONFORM STANDARDELOR DE REFERINTA SR EN ISO 14001:2004 / ISO 14001:2005 si SR EN ISO 9001:2008 / ISO 9001:2008, ulterior firma certificandu-se cu unul din cele mai recunoscute Organisme de certificare din Romania S.C. CERTIND S.A.(ACREDITAT RENAR)

Google+